Image talk:Endy-Like Template.jpg

From OpenWetWare

(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
Line 1: Line 1:
'''[[User:Rshetty|RS]] 10:15, 7 March 2006 (EST)''': OK this image doesn't show up for me in [[OpenWetWare:Getting started 2]].  I tried several things but couldn't get it to work.  Not sure what's going on.  Hopefully, if it does work in other people's browsers, I didn't screw that up by reuploading.    Not sure what's wrong.
'''[[User:Rshetty|RS]] 10:15, 7 March 2006 (EST)''': OK this image doesn't show up for me in [[OpenWetWare:Getting started 2]].  I tried several things but couldn't get it to work.  Not sure what's going on.  Hopefully, if it does work in other people's browsers, I didn't screw that up by reuploading.    Not sure what's wrong.
 +
*'''[[User:Jgritton|Jgritton]] 10:47, 7 March 2006 (EST):''' It works ok in my browser. You may want to try clearing your browser cache. I've had similar problems before and it did the trick.

Revision as of 10:47, 7 March 2006

RS 10:15, 7 March 2006 (EST): OK this image doesn't show up for me in OpenWetWare:Getting started 2. I tried several things but couldn't get it to work. Not sure what's going on. Hopefully, if it does work in other people's browsers, I didn't screw that up by reuploading. Not sure what's wrong.

  • Jgritton 10:47, 7 March 2006 (EST): It works ok in my browser. You may want to try clearing your browser cache. I've had similar problems before and it did the trick.
Personal tools